Sortiment

Fokus på kvalitet, stabilitet og selvstændighed

Sortimentet fra Cura Innovation er nøje udviklet med fokus på kvalitet, stabilitet og selvstændighed. Samtlige produkter er udarbejdet i kvalitetsmaterialer med henblik på at give brugeren funktionelle og stabile produktløsninger der på sigt er med til at skabe selvstændighed og velvære.

Flere af produkterne er udviklet ved inddragelse af af brugernes erfaringer og feedback hvilket resulterer i en uvurderlig viden og kendskab som afspejles i de nuværende produkter og som tages i betragtning til fortsat udvikling af det samlede sortiment.

Sortimetet består hovedsageligt af badeværelsesudstyr som kan installeres både ved nybyggerier og renovation. Der tilbydes både enkelte delprodukter til kunden der blot ønsker en upgradering af enkelte faciliteter, samt komplette produktserier til kunden der ønsker en samlet badeværelsesløsning.

Fremtiden er lige om hjørnet

Velfærdsteknologien oplever i øjeblikket en eksplosiv udvikling og vækst. Dette skyldes både efterspørgslen fra de offentlige institutioner, men i høj grad også den private bruger, der ikke længere vil nøjes, men ønsker innovative kvalitets produkter der kan implementeres i private hjem for på den måde at forblive i eget hjem så længe som muligt. 

Det er derfor vigtigt for Cura Innovation fortsat at udvikle på det eksisterende sortiment men også udarbejde nye produkter med henblik på at efterleve den stigende efterspørgsel og efterkomme de fremtidige tendenser.